Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a fost înjunghiat de socru în zona inimii. Scene terifiante în Capitală

Scene terifiante s-au derulat în București, în urmă cu puțin timp. Un bărbat a fost înjunghiat în zona inimii de socrul său, în urma unui conflict spontan. Victima a ajuns de urgență la spital, iar făptașul este audiat de către oamenii legii.

Georgiana Balaban,

Scene șocante în Capitală.

[Sursa foto: Arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alarma s-a dat în jurul orei 13.00, atunci când polițiștii de la Secția 13 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat a fost înjunghiat în zona inimii de către socrul său.

Citește si: Sătulă de geloziile concubinului, iubita l-a ucis. Pedeapsa primită de femeie

Potrivit victimei, incidentul a avut loc în urma unui conflict spontan, în timp ce se afla în casă la socrul său, pe bulevardul Theodor Pallady, din Sectorul 3.

Autoritățile au intervenit de urgență la fața locului

La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor și polițiști din cadrul secției, care au demarat verificările. De cum au ajuns oamenii legii, l-au găsit pe atacator, l-au încătușat și l-au dus la poliție pentru audieri.

Citește si: Doi elevi au fost condamnați, după ce au umilit un alt elev și l-au legat de scaun

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Între timp, victima a fost preluată de echipajul SMURD, stabilizată și transportată la spitalul Sfântul Pantelimon pentru îngrijiri medicale.

Citește si: Accident fatal de motocicletă pentru un tânăr român din Italia. Florin urma să devină tată

În acest moment, cercetările sunt continuate de Secția 13 Poliție, pentru stabilirea cauzelor și circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

Citește si: Un bătrânel din Capitală, fără picioare, și-a construit singur rampa de acces la bloc. Acum, asociația vrea să o distrugă: „Rușine”

Citește si: Un elev și-a înjunghiat profesorul, folosind un box metalic, după ce acesta a încercat să oprească bătaia dintre doi copii

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI