Un bărbat în vârstă de 41 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a încercat să aplaneze un conflict pe o stradă din Rovinari, județul Gorj. Agresorul este un tânăr în vârstă de 16 ani care l-a lovit pe bărbat cu un briceag, în abdomen. Acesta a fost reținut.

Ce au transmis autoritățile prezente la fața locului

Incidentul a avut loc sâmbătă, 1 iulie pe Aleea Şcolii din oraşul Rovinari.

Citește și: Bătaie la un ștrand din Pitești. Un tânăr a ajuns la spital

„La data de 1 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați prin apel 112, de un bărbat, din oraşul Rovinari, cu privire la faptul că a fost lovit cu un obiect tăietor-înțepător. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că apelantul, în timp ce se deplasa pe Aleea Şcolii din oraşul Rovinari, împreună cu alți doi bărbați, de 32 și 37 de ani, s-ar fi întâlnit cu alte trei persoane, un tânăr de 16 ani, o femeie de 40 de ani şi un bărbat de 33 de ani. Pe fondul unui conflict spontan, bărbatul de 41 de ani ar fi intervenit să-i despartă, moment în care acesta a fost lovit cu un briceag de tânărul de 16 ani. Bărbatul a primit îngrijiri medicale”, a transmis, duminică Poliția județeană Gorj.

Citește și: VIDEO- O femeie a stat în casă cu cadavrul partenerului ei, aproape o lună, în Iaşi

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Surse judiciare au precizat pentru News.ro că femeia de 40 de ani şi unul dintre bărbații care îl însoțeau pe bărbatul lovit cu briceagul se cunoșteau, aveau neînțelegeri mai vechi şi s-au luat la ceartă pe stradă.

Cei doi care îl însoțeau pe bărbat au încercat să aplaneze conflictul, moment în care tânărul de 16 ani, nemulțumit de gestul lor, a folosit briceagul. Băiatul nu este fiul femeii.

Citește și: O încăierare cu peste 60 de persoane de naționalitate română a avut loc în Milano

Acesta a fost reţinut, în cursul zilei de duminică, sub acuzația de lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea de obiecte periculoase.

Citește și: ”M-am bătut cu Smiley” Connect-R rupe tăcerea! S-a întâmplat asta între el și soțul Ginei Pistol, chiar pentru o femeie

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si