Un bărbat a fost lovit mortal de tren

Trenul IR 1751, care circulă în relația București Nord – Suceava, a surprins și accidentat mortal o persoană, de sex masculin, între Buftea – Periș, pe firul, la km 18+900 ”, a transmis Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA.

Potrivit sursei citate, trenul va fi repus în circulație după finalizarea intervențiilor desfășurate la locul accidentului, inclusiv de IML.

Citeste si: VIDEO| Incident la ceremoniile din Portul militar Constanţa. IPS Teodosie: „Îi compătimesc pe cei care au făcut asta pentru că înaintea lui Dumnezeu vor răspunde”

În acest moment se așteaptă sosirea reprezentanților Procuraturii. Celelalte trenuri, care tranzitează zona, nu sunt afectate, ele fiind redirecționate pe fir 2, Periș – Buftea ”, a mai transmis Oana Brânzan.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Trenul IR 1751 a plecat din stația București Nord la ora 10.55 și ar fi trebuit să ajungă la Suceava la ora 16.50.

Un călător a murit după ce a căzut pe linia de metrou de la Piața Unirii

Tragedie la metrou. Un călător a murit pe șinele de tren. Metrorex spune că e posibil să fie vorba de o sinucidere.

Citeste si: VIDEO| Andrew Tate s-a filmat în timp ce lovește cu bestialitate o femeie. Clipul este viral

Metroul circula în sistem pendulă, duminică după-amiază, între stațiile Mihai Bravu și Eroilor 1 şi Eroilor 1- Crângaşi, din cauză unui călător care a căzut peste calea ferată, iar linia este blocată.

„Circulaţia trenurilor a fost reorganizată la linia 1 şi se circulă în sistem pendulă între staţiile Mihai Bravu şi Eroilor 1 şi Eroilor 1- Crângaşi. Echipajul SMURD a sosit imediat la faţa locului şi a intervenit pentru a acorda primul ajutor", precizează Metrorex într-un comunicat transmis Agerpres.

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municpiului București-Brigada de Poliție pentru Transport Public a fost informată, în cursul zilei de duminică, că un bărbat a căzut pe calea ferată și a fost lovit de tren.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si