Un bărbat de 40 de ani a murit, vineri, într-o piscină din Târgu Jiu, iar polițiștii au declanșat o anchetă.

Citește si: Doliu în lume teatrului românesc! A murit actorul Alexandru Lulescu

„La data de 24 iunie, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul unic 112 despre faptul că o persoană ar fi decedat într-o piscină de pe raza municipiului.

Polițiștii s-au deplasat la faţa locului, stabilind că un bărbat de 40 de ani, din comuna Bălesti, a fost scos din piscină în stare de inconștiență”, a transmis, vineri seară, IPJ Gorj.

Ce au transmis autoritățile

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Gorj, care a efectuat manevre de resuscitare persoanei, însă din păcate a fost constatat decesul.

Citește si: Este doliu pe scena teatrului. Un actor cunoscut a fost găsit mort în casă

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Citește si: Tragedie în Italia: O mașină fără șofer a omorât un copil de 4 ani

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au mai transmis polițiștii.

Citește si: Doliu în muzica românească. Fostul toboșar ar trupei Compact s-a stins din viață: ”A plecat într-o lume mai bună”

Citește si: A murit Leluţ Vasilescu, fostul toboşar şi membru fondator al trupei Compact


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si