Tragedia a avut loc în Centrul Capitalei, seara trecută, când un om a murit pe bancă. Victima a pierit sub privirile polițiștilor locali care activau la un sediu din apropiere. Trupul bărbatului a zăcut ore întregi pe bancă fără a fi verificat de niciun om al legii care patrula prin zonă.

Citește si: O femeie însărcinată a fost ucisă tocmai de una dintre prietenele ei pentru a-i fura copilul din pântece. Care este explicația din spatele acestui gest macabru

Martorii au declarat că bărbatul se afla în aceeași poziție pe bancă, încă de la primele ore ale dimineții. Incidentul s-a petrecut la câțiva metri de sediul Poliției Locale.

deces

Tragedie în Centrul Bucureștiului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește si: Un polițist a fost băgat în comă de către un interlop. Agentul a supraviețuit miraculos

Locatarii din zonă spun că bărbatul s-a așezat pe acea bancă sâmbătă seara și nu s-a mai ridicat. Când a murit omul cu exactitate, nimeni nu știe. Cert este că atunci când au ajuns legiștii, bărbatul era decedat de ore bune.

Din ce cauză a murit bărbatul

Trecătorii au declarat că deși întreaga zi polițiștii locali au trecut pe lângă bancă de foarte multe ori, nici unul din ei nu s-a gândit vreo secundă să verifice dacă bărbatul mai trăiește.

Citește si: VIDEO- Crimă oribilă. Un bărbat de 28 de ani și-ar fi ucis părinții, găsiți în stare de putrefacție în propria casă

Abia aseară, un locatar s-a gândit să meargă la bărbat și abia atunci a observat că acesta era mort.

Omul a sunat la 112 și a cerut ajutorul.

deces

Un bărbat a murit, pe bancă, în București.


Criminaliștii și polițiștii au sosit imediat la fața locului și au constatat decesul. La prima vedere, pe trupul bărbatului nu au fost găsite de legiști urme de violență și este posibil ca omul să fi murit din cauze naturale.

O anchetă a fost deschisă în acest caz, iar acum, oamenii legii așteaptă rezultatul necropsiei care va stabili cauza morții.

Citește si: Pedepse majorate pentru criminalii Sabinei Mircea, tânăra ucisă și incendiată într-o valiză, pe un câmp din Ghimpați! Decizie de ultimă oră a judecătorilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si