Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost găsit mort î ntr-un tramvai, pe 27 decembrie, în zona catedralei ortodoxe de la Podgoria, informează Aradon.ro.

Citește și: Ei sunt Adrian Marinescu și Vlad Băiceanu, doi dintre tinerii morți în incendiul de la Ferma Dacilor. Familiile celor doi prieteni sunt distruse de durere

Conform sursei citate, miercuri, 27 decembrie 2023, în jurul orei 16:30, într-un vagon al tramvaiului care circula pe linia 3 din Arad a fost făcută o descoperire macabră.

Citește și: El este Vivi, bărbatul de 35 de ani din Galați care și-a strangulat soția până la moarte. Individul a sunat la 112 și apoi s-a făcut nevăzut

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un bărbat așezat pe scaun, cu capul proptit de scaunul din fața sa, a fost descoperit fără suflare.

Călătorii au încercat să îl „trezească”, însă când au văzut că nu prezintă niciun semn de viață, au alertat vatmanul.

Decesul bărbatului survenise cu mai bine de două ore înainte de a fi descoperit!

Vatmanul tramvaiului a apelat numărul unic de urgență 112, la fața locului ajungând echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă, dar și un echipaj de poliție.

Echipajul medical a început manevrele de resuscitare, bărbatul de aproximativ 50 de ani fiind în stop cardio-respirator în momentul sosirii celor de la SMURD.

Din nefericire, însă, trupul bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Trupul neînsuflețit a fost preluat de Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării necropsiei, pentru a se afla cauza decesului.

Citește și: Cine este Anca Florina Gavrilă, tânăra studentă care a pierit în infernul de la Ferma Dacilor? Decesul tinerei, durere fără margini în sufletele celor care au cunoscut-o: „Nu am întâlnit o persoană mai bună decât ea”

Se pare că decesul bărbatului survenise cu mai bine de două ore înainte de a fi descoperit, conform unor surse din cadrul CTP Arad.

Tramvaiul a făcut două ture pe relația Făt-Frumos – Gara Aradul Nou până când cineva a observat că bărbatul nu se mai mișcă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si