Close sidebar
Close sidebar

Descoperire șocantă în parcarea unui supermarket. Un bărbat a fost găsit mort după ce a zăcut două ore

Moarte cumplită pentru un bărbat. A fost găsit mort după ce a zăcut două ore în agonie în fața unui magazin din Iași. Nimeni nu l-a ajutat.

Georgiana Balaban,

Caz terifiant în Iași.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un român a fost găsit mort în fața unui supermarket. El a zăcut două ore fără a primi ajutor din partea nimănui. Omul avea 53 de ani, iar oamenii nu au sărit să-l ajute, deoarece credeau că este un om al străzii.

Citeste si: VIDEO- Tată și fiică, găsiți morți în propria casă din Călărași

Omul a fost găsit fără suflare. Echipajele speciale au fost sesizate după mai mult timp și au ajuns la fața locului. Medicii Serviciul de Ambulanță Județean Iași au declarat decesul acestuia.

Deces cumplit în fața unui supermarket

Tragedia a avut loc ieri, 14 aprilie 2022, în jurul orei 13.00. Locuitorii din Iași au trecut pe lângă bărbat fără să-l ajute sau să vadă măcar ce s-a întâmplat de zace în fața supermarketului.

Aceștia credeau că bărbatul este beat.

După o lungă perioada de timp, un trecător s-a oprit să vadă ce s-a întâmplat și a sunat la 112, declarând că bărbatul este inconștient.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Atac terorist- 2 morți

Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași, a declarat că orice persoană umană ar trebui să se oprească când este vorba de așa ceva, să verifice dacă persoana căzută este bine sau nu și să sune la 112.

„În primul rând, este uman să se oprească, să se apropie de persoană și să se asigure că totul este bine, iar dacă nu, să sune în cel mai scurt timp la numărul unic de urgență 112. Un astfel de gest simplu și uman poate salva viața unei persoane”, a declarat Diana Cimpoeșu.

Reprezentanții Serviciului de Asistență Judiciară au afirmat că bărbatul era decedat de aproximativ două ore.

Deși martorul care a sunat la 112 a declarat că bărbatul este om al străzii, surse din cadrul anchetei au precizat că ieșeanul de 53 de ani locuia în Nicolina, Municipiul Iași. Acesta nu deținea acte de identitate asupra lui, însă, polițiștii din Iași au reușit să îl identifice.

Citeste si: Un român a murit după ce a fost bătut crunt pe o stradă din țară. A lăsat în urma sa un copil orfan de patru ani

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Trupul omului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Iași pentru efectuarea necropsiei, stabilirea cauzei decesului. Primele informații spun că acesta a murit din cauze patologice, iar polițiștii ieșeni au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă.

Citeste si: O nouă tragedie în viața Marcelei Fota, după moartea soțului! Ce se întâmplă în familia artistei: „Organismul lui începe să cedeze”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI