Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Piatra Neamţ a murit după ce a încercat să intre în apartamentul în care locuia. Apartamentul se afla la etajul patru, iar victima a încercat să pătrundă de pe acoperișul blocului, prin balcon. Omul nu avea cheie, iar fratele lui nu i-a răspuns. Nu a stat pe gânduri și s-a legat cu un cablu, apoi a încercat să coboare de pe acoperiş în balcon, însă cablul s-a rupt şi el a căzut.

Citeste si: Un bărbat a murit în timp ce-și ducea copilul mort acasă. Omul nu a suportat durerea

Ce au transmis autoritățile

Conform unui comunicat al Poliţiei Judeţene Neamţ, vineri, în jurul orei 3.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizaţi, de către un bărbat, în vârstă de 52 de ani, că fratele său a căzut de la etajul 4 al unui imobil din Piatra Neamţ, fiind decedat.

Citeste si: Moarte suspectă la Buzău. Tânăr de 31 de ani, găsit mort într-o fântână

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Piatra Neamţ, ar fi încercat să pătrundă, de pe acoperişul unui bloc, prin balcon, într-un imobil situat la etajul 4, ar fi căzut. Echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul bărbatului”, se arată în comunicat.

bărbat neamț mort căzut etajul patru

Un bărbat a căzut de la etajul patru.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: VIDEO| Un polițist de 26 de ani a fost găsit spânzurat în curtea liceului

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ pentru efectuarea necropsiei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru ucidere din culpă, în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.

Citeste si: Ion Șmecherul, bântuit de moarte și în trecut! Cum a evitat tragedia prietenul fraților Sterp, în urmă cu un an?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si