Un bărbat a fost mușcat sâmbătă după amiază de către un urs. Incidentul a avut loc în apropiere de Şugaş Băi. Omul a fost supus unei intervenţii chirurgicale la cap, după ce animalul i-a muşcat de mai multe ori craniul. Un alt urs a intrat în casa fostului primar din Băile Tuşnad, unde a provocat pagube materiale.

Citeste si: PUI DE URS, SALVAT DE MASCAȚI

Oamenii- victimele urșilor

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a fost atacat sâmbătă între Şugaş Băi şi Sfântu Gheorghe. Victima ieșise la alergat, însă a fost atacată de urs. Bărbatul a suferit multiple plăgi în zona capului, a scalpului, în zona umărului, în zona spatelui, în zona toracală abdominală. După ce a fost stabilizată, bărbatul a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc pentru a trata leziunile craniului.

Citeste si: Ursul- un musafir nepoftit

bărbat operat la cap după ce a fost mușcat de urs
Întâmplare șocantă cu un urs.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Duminică, preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Csaba Borboly, a făcut publice date despre starea victimei.

Citeste si: Șocant: Urs ținut captiv în casă de către un român. Poliția a găsit 40 de kilograme de carne de urs

„Neurochirurgul spitalului judeţean a efectuat intervenţia chirurgicală la nivelul craniului. Ursul a muşcat de mai multe ori în craniul victimei. Din cauza muşcăturii a fost împins osul temporal stâng şi a rupt şi cavitatea occipitala. Starea pacientului este stabilă”, a

scris preşedintele CJ Harghita.

Csaba Borboly a publicat de asemenea o fotografie în care apare o cameră devastată, imaginea fiind însoţită de o explicaţie conform căreia duminică dimineaţă, în Băile Tuşnad, un alt urs a provocat pagube în casa fostului primar lui György József.

Citeste si: O fetiță de 6 ani din Iași, traumatizată de prieteni! S-au jucat, chiar în fața ei, cu un pui de pasăre mort

Citeste si: Curajul nebun al unei adolescente din America! Tânăra s-a luptat cu un urs care era gata să-i atace câinii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si