Un bărbat a fost prins beat și drogat la volan, în Brașov. Polițiștii au identificat în mașina sa peste 40 de plicuri cu droguri.

Potrivit comunicatelor transmise de DIICOT ȘI IGPR, acesta a fost depistat luni, pe raza localităţii Făgăraş, la volan.

Ce au indicat aparatele etilotest și drugtest?

În urma testării cu aparatele drugtest și etilotest, acestea au indicat o valoare pozitivă la o substanță psihoactivă, respectiv o valoare de 0.21

mg/ l alcool pur în aerul expirat.

Rezultatele testelor nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, persoana a fost condusă la o unitate medicală, unde i s-au recoltat mostre biologice, pentru stabilirea cu exactitate a prezenței substanțelor psihoactive din organism, potrivit Știrileprotv.ro

Citește și: Scandal și focuri de armă într-o parcare din Chiajna. Un bărbat a fost împușcat în picior în timpul unei altercații

Inculpatul a comercializat droguri de mare risc

În urma actelor de urmărire penală care s-au efectuat, a rezultat faptul că în perioada 2022-ianuarie 2024, inculpatul a comercializat droguri de mare risc, cu prețul de 150 de lei pentru o doză de 0,6 grame, au precizat sursele citate.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

De asemenea, în cursul zilei de marți, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Braşov a fost sesizat cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. 

Citește și: VIDEO. Doi copii au murit într-un accident teribil în județul Bacău. Un șofer inconștient de 28 de ani a urcat 7 pasageri în mașina cu anvelope de vară!

Activitățile judiciare din cadrul dosarului s-au realizat împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Braşov şi ai Poliţiei Municipiului Făgăraş. 

Totodată, acţiunea a fost sprijinită de jandarmii din cadrul Brigăzii Mobile de Jandarmi Braşov. 

Tânăr de 23 de ani, beat și fără permis, a lovit mai multe mașini parcate și a fugit de la locul accidentului

Un individ de 23 de ani din Galați, aflat sub influența băuturilor și fără permis de conducere, s-a urcat la volanul unei mașini și a lovit alte autoturisme parcate.

După accident, acesta a fugit de la fața locului. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, dar ulterior s-a decis punerea sub control judiciar. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si