În anul 1991, o crimă oribilă cutremura România. Un bărbat de origine străină ar fi ucis o persoană, apoi i-ar fi aruncat trupul, înfășurat într-un covor, în Lacul Morii. Sentința judecătorilor a fost ca bărbatul să ispășească 19 ani în spatele gratiilor.

După 33 de ani de la comiterea înfiorătoarei crime, bărbatul a fost reținut în afara României, conform informațiilor transmise de antena3.ro.

Bărbat prins după 33 de ani de la comiterea unei crime

În anul 1991, un cetățean originar din Sri Lanka ar fi ucis un bărbat. Potrivit sursei citate anterior, după crimă, acesta ar fi legat și înfășurat într-un covor cadavrul persoanei ucise, pe care apoi l-ar fi aruncat în Lacul Morii, din București.

Citește și: Unde este Ana-Maria? Tânăra, însărcinată în șase luni, a dispărut în drum spre casă. Ultimul mesaj al fetei: "Eu m-am urcat"

judecator

Foto simbol- judecător

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cetățeanul din Sri Lanka fusese condamnat la 19 ani de închisoare de autoritățile române pentru comiterea infracțiunii de omor.

După comiterea crimei, bărbatul nu ar fi fost întemnițat. Pe numele lui se pare că a fost emis un mandat european de arestare, de către Tribunalul București.

După 33 de ani de la comiterea crimei din București, cetățeanul din Sri Lanka, în vârstă de 53 de ani, se pare că a fost identificat. Acesta ar fi fost găsit pe teritoriul Germaniei, în Moers, și potrivit aceleiași surse, urmează să fie transportat în România, unde se pare că își va ispăși sentința.

Citește și: Ce pedeapsă a primit "răpitoarea de bebeluși" din pântecul mamei. Cazul cutremurător a ajuns la un deznodământ

bărbat cu cătușe

Foto simbol- bărbat cu cătușe

[Sursa foto: istockphotos]

În perioada 13 octombrie 2023 – 3 ianuarie 2024, întrucât au existat informații că persoana se afla pe teritoriul Germaniei, Biroul Sirene România a efectuat schimb de date și informații cu Biroul Sirene Germania, în vederea depistării celui în cauză. În urma schimbului de informații realizat de Biroul Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – I.G.P.R., cu Biroul Sirene Germania, la data de 3 ianuarie a.c., bărbatul a fost arestat în Moers, Germania, ar fi transmis Poliția Română, conform antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si