Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Bărbat - rănit de șina care a străpuns tramvaiul

În capitală - un incident halucinant și revoltător deopotrivă a făcut victime printre călătorii unui tramvai! Un bărbat a fost rănit serios de o șină care s-a rupt și a străpuns podeaua garniturii. În vreme ce omul a fost transportat de urgență la spital - iar criminaliștii au venit să facă cercetări - cei de la Societatea de Transport Public au catalogat situația ca fiind un banal eveniment de circulație. De fapt - spun martorii - șinele vechi pot provoca tragedii în lanț!

Georgiana Balaban,

Bărbat - rănit de șina care a străpuns tramvaiul. [Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Șocantul incident s-a derulat pe strada Nerva Traian- în stație. Una dintre șinele vechi de când lumea- după cum spun martorii- s-a rupt- s-a ridicat și a spulberat practic podeaua vagonului. Un bărbat de 54 de ani- care era printre călătorii din tramvai a fost lovit puternic în piciorul stâng. Norocul a făcut ca rănile să nu fie atât de grave- dar omul are nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital.

Citeste si: Snopit cu bătaia în stradă

„Era de asteptat, ma mir ca nu au observat mai devreme. Se vedea cu ochiul liber!”, a zis un martor.

„Sunt..au fost ridicate! Pe aici circula masinile care schimba sensul.

mereu sunt calcate sinele de masini, s-au stricat si mai tare. O fi caldura de vina? Caldura doar le-a stricat de tot, ele erau asa dinainte, de asta iarna!”, a adăugat un trecător.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Viitură înspăimântătoare

Incident șocant în Capitală

Au venit și criminaliștii care au verificat minuțios peste tot să-și dea seama cum s-a putut produce un asemenea incident.

Oamenii din zonă spun că de vină ar fi șinele vechi de când lumea- care fac probleme nu de ieri... de azi... ci de ani de zile!

„Mereu! aici nu se repara! Daca mergi pe sina o sa vezi ca se ridica fiarele!”, au zis oamenii.

„Nu e 40 de grade să se dilate.... Ratb-u nu are bani, e subfinanțat! Ne merităm soarta...

am ales oamenii ăștia asta e!”, a afirmat un trecător.

Citeste si: Afacere învățată din Italia

În loc de un răspuns concret despre cauzele nefericitului incident... cei de la Societatea de Transport București- ne-au transmis să le urmărim postările de pe twitter. Acolo însă precizează sec că a fost vorba de un... „eveniment de circulație”. Asta după ce cu greu am dat de actualul director- având în vedere că s-au perindat pe la cârma instituției mai multe persoane în ultimele luni.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă- dar ancheta e departe de o concluzie. Însă bărbatul rănit este îndreptățit să dea în judecată societatea de transport public și ar putea să obțină daune bănești.

Citeste si: DEZVĂLUIRE: Cătălin Moroșanu, adevărul despre relația cu soția lui: „Discuțiile pornesc de la faptul că...” Ce s-a întâmplat după ce a devenit celebru?

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI