Bărbatul a fost dus la audieri

Poliţiştii de la Serviciul Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase al Poliţiei Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare, joi, un mandat de percheziţie domiciliară, într-un dosar aflat în instrumentare privind nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Citeste si: Maria Ciobanu a depășit toate problemele de sănătate și zâmbește la 83 de ani! Cum arată astăzi marea artistă FOTO

Citeste si: Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, după ce soțul ei a fost declarat mort de COVID: ”Am refuzat necropsia! Pe soțul meu nimeni nu mi-l mai poate aduce înapoi!”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Astfel, potrivit Poliţiei Capitalei, într-un imobil au fost găsite şi ridicate pentru cercetări 4 arme de foc letale, 2 arme de foc neletale, muniţie letală, rachete de semnalizare şi alte elemente din această categorie, deţinute fără drept.

Ca urmare, un bărbat de 43 de ani a fost dus la audieri şi apoi reţinut.

Cercetările în acest caz continuă.

Citeste si: Șefii Jandarmeriei Române, audiați la DNA. Bogdan Enescu: "Îmi doresc ca să se facă lumină în acest caz"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si