Close sidebar
Close sidebar

Barbat retinut in Capitala dupa ce a hartuit sexual doua femei, pe strada

Un barbat din Capitala a fost retinut dupa ce a facut gesturi indecente in fata unei femei, dandu-si pantalonii jos si mimand actul sexual. Barbatul a mai facut un gest asemanator in aceeasi zi cu o alta femeie si, potrivit politistilor, era cercetat, fiind prins in iulie 2017 in timp ce savarsea acte de exhibitionism. Incidentele au avut loc pe strada, in Sectorul 3.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Politiei Capitalei, o femeie de 34 de ani a depus plangere dupa ce sambata, in jurul orei 16.30, in timp ce se afla pe o strada din Sectorul 3, un barbat necunoscut a venit din spate, si-a dat pantalonii jos si a mimat un act sexual. Barbatul a fost prins in scurt timp de politisti si dus la audieri.

In urma cercetarilor, politistii au descoperit ca barbatul de 27 de ani a facut acelasi lucru cu o alta femeie, in varsta de 51 de ani, in aceeasi zi, in jurul orei 15.30. Femeia a depus plangere cu privire la cele intamplate.

Citeste si: A nins în România! Unde s-a depus un strat consistent de zăpadă: „Am intervenit cu utilajele de deszăpezire”- kanald.ro

Citeste si: Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat- wowbiz.ro

Citeste si: Detalii şocante din ancheta uciderii româncei din Italia. Criminalul a omorât-o cu o mișcare de wrestling. Ce a făcut după crimă- antena3.ro

Barbatul era deja cercetat, fiind prins in iulie 2017 de agentii de siguranta publica ai Sectiei 23 in timp ce savarsea acte de exhibitionism pe o strada din Sectorul 3.

Barbatul este acum cercetat pentru trei infractiuni de ultraj contra bunelor moravuri si urmeaza sa fie dus in instanta.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI