Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat, în vârstă de 71 de ani, a fost găsit spânzurat în casă

Un bătrân a fost găsit mort în propria locuință. Bărbatul, în vârstă de 71 de ani, s-a spânzurat.

Georgiana Balaban,

Un bărbat, de 71 de ani, a fost găsit spânzurat în casă.

[Sursa foto: Arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Azi, 19 mai 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Blaj au fost sesizați telefonic, cu privire la decesul unui bărbat, în vârstă de 71 de ani, din localitatea Cergău, care a fost găsit spânzurat în propria locuință. În acest moment, polițiștii se află la fața locului, în vederea efectuării de cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs decesul bărbatului.

Un bărbat s-a spânzurat în pușcărie. A fost găsit cu un cordon textil în jurul gâtului

Un deținut s-a spânzurat la Penitenciarul Gherla. Colegii l-au găsit mort pe bărbatul de 39 de ani.

Citește și: Ea este Mădălina, adolescenta care a murit spulberată de tren. Filmul tragediei de la Vințu de Jos

Un român a fost găsit mort la Penitenciarul Gherla, acesta fiind găsit spânzurat în camera de bagaje cu un cordon textil legat de grilajul aerisirii.

Citește și: VIDEO. Trei tineri, cu vârsta între 18 și 22 de ani, morți într-un accident teribil

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Colegii de celulă au alertat șeful de secție și personalul medical care a început manevrele de resuscitare, în ajutor fiind solicitat prin 112 un echipaj medical de la Ambulanță, care a continuat procedurile de resuscitare încă o jumătate de oră, fără rezultat însă.

Medicii au declarat decesul deținutului, cauzat de suicid prin spânzurare.

Conducerea Penitenciarului Gherla a informat judecătorul de drepturi și libertăți despre acest incident, dar și familia deținutului.

Citește și: Un tânăr de 27 de ani a murit după ce a căzut de pe bicicletă în Neamţ

Potrivit jurnaliștilor Cluj24, deținutul care s-a sinucis, Călin Bogdan O., avea 39 de ani și fusese arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de trafic si consum de droguri.

Citește și: Semnele care ar fi putut prezice tragedia din familia lui Culiță Sterp! Detaliul care l-ar fi dat de gol pe Ionică înainte să-și pună capăt zilelor| EXCLUSIV

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI