Biroul de presă al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Suceava a transmis, vineri, că în cadrul unei activități de verificare a persoanelor aflate în carantină la domiciliu, jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 36 de ani din municipiul Suceava care nu a putut fi găsit la domiciliul pe care îl declarase, cu toate că se întorsese recent dintr-o țară cu risc epidemiologic ridicat.

Citeste si: „Terorist” în școală, cu pistol de jucărie. Un tânăr din Botoșani este anchetat de polițiști

Bărbatul era într-o sală de jocuri de noroc

La scurt timp, jandarmii l-au găsit pe bărbat într-o sală de jocuri de noroc din apropiere și nu purta mască de protecție. Bărbatul a motivat că a părăsit domiciliul pentru a merge până la farmacie, iar ulterior s-a gândit că s-ar putea relaxa la jocurile de noroc.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Ministrul Culturii, confirmat pozitiv cu COVID-19: „M-am izolat imediat”

Ce sancțiuni a primit bărbatul

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 4.000 de lei pentru că nu a respectarea măsura carantinei şi cu o amendă de 2.000 de lei pentru că nu a purtat masca de protecţie care a devenit obligatorie în toate spațiile.

Citeste si: Arafat: „Problema a doua a acestui val este problema resursei umane care se îmbolnăveşte în masă şi ajunge la izolare”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si