Close sidebar
Close sidebar

Bărbat prins în flagrant, în timp ce transporta cu maşina aproape un kilogram de canabis şi 30 grame de cocaină

Procurorii DIICOT au dispus, marţi, reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc în formă continuată şi deţinere de droguri de risc şi de mare risc în vederea consumului propriu în formă continuată .

Georgiana Balaban,

Caz neașteptat în Vrancea.

[Sursa foto: Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„În cauză s-a reținut faptul că inculpatul a comercializat diferite cantități de droguri de mare risc şi de risc către consumatori din județul Vrancea, fiind prins în flagrant, la data de 20.12.2022, în timp ce transporta, cu un autoturism, cantitățile de aproximativ un kilogram de canabis şi 30 de grame de cocaină”, arată comunicatul de presă al DIICOT.

Citește și: Un bărbat, de 30 de ani, a fost depistat în timp ce conducea maşina sub influenţa drogurilor

La aceeaşi dată a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Adjud, fiind identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă.

Ce au declarat autoritățile

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, mai indică sursa citată.

Citește și: Interlopi reținuți în dosarul mafiei cazinourilor, plasați sub control judiciar

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În cursul zilei de miercuri a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Citește și: Polițiștii din Deva au descins la o grupare specializată în furturi auto

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

DIICOT mai precizează că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Citește și: Vești proaste pentru șoferi! Conducătorii auto ar putea fi arestați dacă urcă la volan după ce au consumat alcool sau substanțe stupefiante

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI