Potrivit Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in 15 ianuarie 2010, Dianu Felix a fost vazut in compania lui Daniel Nistor, zis Heru, in timp ce se urcau in autoturismul celui dintai.

Procurorii presupun ca, in acea zi, Dianu ar fi exercitat acte de agresiune asupra lui Daniel Nistor, pe care l-ar fi ucis, apoi ar fi ascuns cadavrul intr-o padure.

Anchetatorii sustin ca intre cei doi barbati exista un conflict dupa ce fosta sotia a victimei ar fi avut o relatie amoroasa cu presupusul criminal.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dupa dispartia lui Daniel Nistor, inculpatul a incercat sa induca in eroare anchetatorii, dar si rudele victimei. El le-a trimis mai multe mesaje parintilor lui Daniel Nistor, pretinzand ca este chiar acesta, prin care sustinea ca ar fi plecat din Romania in Bulgaria.

“In 22 februarie 2010, Politia orasului Targu Carbunesti, judetul Gorj, a fost sesizata de catre fratele victimei N.D. cu privire la disparitia acesteia in imprejurari suspecte din Targu Carbunesti, unde domicilia. Pentru gasirea victimei au fost efectuate activitati de cautare pe o perioada de mai bine de sapte ani, iar disparitia sa a fost intens mediatizata, nefiind identificat insa niciun semn de viata”, se arata intr-un comunicat al Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie.Anchetatorii

au cautat cadavrul in zona comunelor Bustuchin si Logresti, de unde s-a inregistrat semnal de la telefonul mobil al victimei in ziua cand a fost vazuta ultima data.

Politistii l-au dat in urmarire internationala prin Interpol pe Daniel Nistor, fiind cautat in peste 190 de tari. El a fost declarat decedat printr-o sentinta civila din 2015, pronuntata de Judecatoria Targu Carbunesti, stabilindu-se ca data decesului a fost 15 februarie 2010.

In aprilie 2016, Felix Dianu a fost retinut de autoritatile norvegiene, unde fugise pentru a scapa de ancheta procurorilor. Ulterior, el a fost arestat preventiv pentru omor si profanare de morminte, apoi s-a dispus cercetarea sa sub control judiciar.
Anchetatorii au trimis dosarul Tribunalului Gorj.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si