Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Serviciul de Investigare a Criminalității Economice- Sector 2, au pus în executare două mandate de aducere, în județul Galați, pe numele a doi bărbați, cercetați cu privire la săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Aceștia ar fi indus în eroare persoana vătămată, respectiv să achite în contul unei societăți aproximativ 70.000 de lei, pentru achiziția unor panouri ce nu ar fi fost livrate.

Cum s-a întâmplat totul

Potrivit Poliţiei Române, din cercetări ar fi reieşit că, în perioada iunie-august 2022, cei doi bărbaţi ar fi indus în eroare persoana vătămată, respectiv să achite în contul unei societăţi aproximativ 70.000 de lei în contextul încheierii unui contract de vânzare, reprezentând achiziţia unor panouri ce nu ar fi fost livrate.

Citește și: Fostul primar din Abrud a fost trimis în judecată, după un scandal cu un bordel în care se aflau minore

Citește și: Un bărbat din Capitală a fost arestat pentru viol și pornografie infantilă

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cei doi bărbaţi au fost reținuți, iar în cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentați instanței cu propunere corespunzătoare.

Citește și: Un medic a fost condamnat după ce le-a cerut șpagă bolnavilor care urmau să se opereze pe cord

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului Paşapoarte Galaţi.

Citește și: Doctorița acuzată că a luat mită de la pacienții cu cancer, susținută de aproape 100 colegi: "Nu credem că poate fi vorba de luare de mită"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si