În bătaie intervine și patronul clubului, un cetățean de origine siriană care încearcă să îi intimideze pe bărbații care țin în mână o crosă de golf, dar acesta a fost doborât de un pumn.

Citeste si: Un taximetrist a fost bătut de trei indivizi care au refuzat să poarte masca de protecție: ,,Am crezut că nu mai scap"

Individ inconștient

Camerele de supraveghere ale clubului au surprins întreaga scenă. După bătaia primită, un individ rămâne aproape inconștient pe podeaua clubului, în timp ce oamenii care petreceau se grăbesc să părăsească incinta. Oamenii legii, ajunși la fața locului, au identificat doi tineri de 32, respectiv 35 de ani care ar fi pornit scandalul după ce i-au lovit pe alți doi bărbați de 32, respectiv 61 de ani.

Citeste si: VIDEO| Imagini revoltătoare surprinse în Timișoara: un șofer a fost luat la bătaie pe mijlocul străzii de un taximetrist după ce a provocat un accident rutier

Amendă pentru administratorul clubului

Bărbații implicați în scandal au fost preluați și duși în Arestul Poliției pentru 24 de ore. Aceștia sunt cercetați pentru lovire și alte violențe, dar și pentru tulburareaordinii și liniștii publice.

Administratorul clubului a fost sancționat cu 15.000 de lei și s-a ales cu un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor. 

Scandal în scara unui bloc din Brăila. O femeie și doi bărbați s-au luat la bătaie cu o mătura și un boloboc

O femeie şi doi bărbaţi au creat un scandal de zile mari în scara unui bloc din municipiul Brăila. Cei trei s-au luat la bătaie ,,înarmați" o mătură şi un poloboc.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Scandalul a avut loc săptămâna trecută, în cursul zilei de vineri, la orele după-amiezei, atunci când o femeie în vârstă de 37 de ani s-a întâlnit pe scara blocului din cartierul Hipodrom din municipiul Brăila , cu un vecin, cu care avea neînțelegeri mai vechi.

Citeste si: VIDEO| Un bărbat a fost bătut de un vecin din cauza unui loc de parcare. Agresorul a fost filmat

Conform declaraţiilor oficiale, bărbatul ar fi înjurat-o pe femeie, iar aceasta, care era ,,înarmată" cu o mătură în mână, l-a lovit pe individul în vârstă de 36 de ani drept în cap.

Mai apoi, femeia ar fi fost, la rândul ei, lovită de vecin. Văzându-se în această ipostază, femeia l-a chemat ulterior, în ajutor pe iubitul ei, un tânăr în vârstă de 26 de ani.

„Conflictul între apelantă și vecinul său, în vârstă de 36 de ani, era unul mai vechi. Vineri, pe scara blocului, bărbatul i-ar fi adresat injurii femeii, aceasta l-ar fi lovit cu o mătură, iar bărbatul ar fi lovit-o cu pumnul în zona feței.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În conflict a intervenit și concubinul femeii, în vârstă de 26 de ani, care l-ar fi lovit pe vecin cu pumnul peste față. Acesta din urmă a ripostat cu un poloboc, spărgându-i capul tânărului de 26 de ani. Cei doi bărbați au fost transportați la spital, pentru evaluarea stării de sănătate și pentru a primi îngrijirile medicale necesare”, au informat jandarmii brăileni, conform   obiectivbr.ro.

Citeste si: Incident revoltător în Rădăuți. Un adolescent de 17 ani şi-a înjunghiat doi colegi de clasă chiar în fața liceului. Motivul pentru care a recurs la acest gest este banal

VIDEO- Imagini surprinse de camerele de supraveghere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si