Close sidebar
Close sidebar

Barbatul banuit ca ar fi agresat sexual o femeie in statia de metrou Lujerului a fost prins de catre politisti

Principalul suspect in cazul de agresiune sexuala asupra unei femei petrecut la statia de metrou Lujerului a fost prins de politisti, el fiind audiat si apoi retinut, anunta Politia Capitalei. Barbatul are 35 de ani.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Politiei Capitalei, politisti de la Brigada Transport Public l-au prins, vineri seara, pe principalul suspect in cazul de agresiune sexuala din 25 august, de la statia de metrou Lujerului.

Barbatul a fost dus la audieri si ulterior a fost retinut, urmand sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Conform sursei citate, barbatul are 35 de ani.

Reprezentantii Politiei Capitalei precizeaza ca toate informatiile primite de la cetateni au fost verificate.

Vineri, politistii din Capitala au cerut sprijinul populatiei pentru identificarea unui barbat suspectat ca a agresat sexual o femeie in statia de metrou Lujerului.

Fapta s-a petrecut in 25 august, vineri fiind facute publice cateva fotografii ale suspectului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI