Incidentul a avut loc in noaptea de joi spre vineri, in fata caminului Universitatii de Arta Teatrala si Cinematografica, fiind surprind de o camera de supraveghere din zona. In imagini se vede cum mai multi studenti stau de vorba, pe o banca din fata caminului, iar un barbat vine la acestia, discuta cu ei, apoi scoate un pistol cu care ii ameninta si loveste un tânar, moment in care un coleg al acestuia riposteaza.

Tinerii intra in fuga in camin, iar barbatul mai sta putin si pleaca.

Barbatul, in vârsta de 32 de ani, a mers sâmbata la Sectia 10 de Politie, a recunoscut ce s-a intâmplat si le-a dus politistilor si pistolul pe care il avea la el in urma cu doua seri, a declarat pentru News.ro purtatorul de cuvânt al Politiei Capitalei, Bogdan Ghebaur, precizând ca arma este de tip airsoft, care nu este supusa autorizarii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Acesta este cercetat pentru loviri si alte violente, dar si pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, iar anchetatorii urmeaza sa stabileasca, dupa audieri, daca vor propune luarea unor masuri procedurale.

Barbatul le-a spus politistilor ca locuieste in apropierea caminului si ca le-a mai atras atentia tinerilor ca perturba linistea, iar in noaptea de joi spre vineri a iesit pentru a discuta cu ei.

Studentii au depus plângere la politie, in care au relatat ce s-a intâmplat in seara in care au fost amenintati cu un pistol de catre barbatul de 32 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si