Close sidebar
Close sidebar

Barbatul care a disparut cu banii stransi de Andreea Marin pentru ranitii de la Colectiv a mai dat o lovitura! Sorin Sararu datoreaza 8.000 de euro Circului Globus pentru chiria salii! Factura a fost emisa in urma cu un an! Exclusiv

Sorin Sararu, barbatul care s-a facut nevazut cu 50.000 de euro, stransi de fundatia Andreei Marin pentru ranitii de la Colectiv, a pierdut un proces cu Circul Globus.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Sorin Sararu a uitat sa plateasca inchirerea Circului Globus pentru un eveniment care a avut loc in prima jumatate a anului trecut. Firma acestuia, Projectexpo Games&Sports, aceeasi cu care s-a judecat si Andreea Marin, a pierdut, in urma cu o luna, procesul pe care i-l intentase conducerea Cicrului Globus. Acum, Sararu va trebui sa achite contravaloarea unei facturi de 35.000 lei, la care se adauga 3.655 lei cheltuieli de judecata. In total, aproape 8.000 euro, pe care Sararu trebuia sa-i achite inca de acum un an.

Sorin Sararu este cautat de mai multi creditori, acesta avand datorii la firmele care au asigurat servicii la spectacolele organizate de acesta. Printre acestea se afla si o companie de toalete publice.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

In acest moment, site-ul firmei de organizare evenimente a ramas ne-updatat iulie 2016, iar cel de vanzare a biletelor, detinut tot de Sararu este inchis complet, pana la data de 1 septembrie.


La sfarsitul anului 2015, Sorin Sararu a fost desemnat de Andreea Marin pentru a ajuta la organizarea unui eveniment caritabil pentru strangerea de fonduri pentru ranitii de la Colectiv. In cadrul evenimentului, soprana Angela Gheorghiu a acceptat sa cante benevol. Firma lui Sararu a vandut bilete si a strans aproximativ 50.000 de euro, bani care n-au mai ajuns la fundatia Andreei Marin si nici la raniti. Vedeta l-a dat in judecata pe Sararu si a castigat, insa pana in acest moment nu exista o confirmare clara ca banii ar fi intrat in conturile fundatiei „Pretuieste viata”.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI