Autoritățile au reușit să găsească trupul bărbatului care s-a înecat în cursul zilei de miercuri pe litoral. În jurul orei 12:16, scafandrii ISU au dat de urma turistului care nu a mai putut să iasă din apă.

Tragedia a avut loc miercuri, atunci când bărbatul în vârstă de 36 de ani și fiica sa au intrat în apă. Turistul se afla în Jupiter și nu a ținut cont de faptul că steagul roșu era arborat.

Citește și: VIDEO Cadavrul unui bărbat, descoperit pe litoral, în Constanța. Avea urme de violență pe trup

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

barbat inecat, jupiter, salvamari

Bărbatul de 36 de ani, avertizat să nu se aventureze în mare

Bărbatul de 36 de ani și fiica sa erau în apă în momentul în care curenții puternici i-au tras din ce în ce mai departe de mal. Tatăl a încercat cu ultimele puteri să își salveze fiica, dar a fost prea târziu pentru el. Copila a fost scoasă din apă de turiști și de salvamari, dar bărbatul a dispărut.

„Noi patrulam pe aici și am auzit niște zgomote. Am auzit pe toată lumea că urlă. Noi eram undeva în zona aia și am fugit repede aici. În momentul în care noi am ajuns aici, un domn ajunsese la fetiță- fetița fiind pe colac, iar noi, în momentul acela, am intervenit în apă. Am ajutat să scoatem fetița, dar pe tatăl dânsei nu l-am găsit nici cum.

La-m căutat și cu jeturile, au mai venit niște oameni să ne ajute”, a declarat salvamarul.

Martorii spun că incidentul a avut loc în timp ce steagul roșu era arborat, când intrarea oamenilor în apa mării este interzisă. Salvamarii spun că i-au avertizat pe cei doi să nu intre în apă, dar nu au fost luați în seamă.

Citește și: VIDEO Aglomerație și prețuri pe măsură pe litoral! Se anunță un număr și mai mare de vizitatori în zilele viitoare

barbat inecat, jupiter, salvamari


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si