Close sidebar
Close sidebar

Bărbatul care a încercat să se sinucidă pe Aeroportul Otopeni, dat în judecată de compania aeriană. Ce riscă acum pasagerul?

Compania aeriană cu care a zburat bărbatul sinucigaș vrea să-l dea în judecată. Individul a scos o lamă în timpul zborului şi s-a automutilat.

Stefania Pavel,

Compania aeriană cu care a zburat bărbatul sinucigaș l-a dat în judecată pentru gestul său.

[Sursa foto: iStock]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un incident de-a dreptul șocant a avut loc în timpul zborului Bruxelles- Otopeni. Un bărbat ar fi scos o lamă cu care și-a tăiat venele, în cabina de pasageri clasa Business.

Cum a trecut pasagerul de controlul de securitate?

Pasagerul care a recurs la gestul extrem, chiar în momentul în care avionul tocmai aterizase în București ar fi reușit printr-o minune să treacă cu obiectul periculos de controlul de securitate. Mai exact, individul și-ar fi ascuns lama de ras în gură. Însoțitorii de zbor, dar și ceilalți călători au rămas șocați de cele văzute.

"După ce a trecut de controlul de securitate de pe aeroportul din Bruxelles, pasagerul a avut un comportament agresiv verbal şi o atitudine nepotrivită, situaţie care a atras avertismentul final (Final Warning) din partea personalului navigant, conform procedurilor de zbor. Mai mult, pentru siguranţa pasagerilor, comandantul, împreună cu echipajul, a luat în calcul inclusiv aterizarea pe aeroporturi de proximitate faţă de ruta de zbor, altele decât cel de destinaţie.
La această variantă s-a renunţat pe măsură ce apăreau perioade de stabilitate comportamentală şi calm manifestate de pasager, după primirea avertismentelor"
, se precizează într-un comunicat oferit de compania aeriană.

Un bărbat a încercat să-și ia viața cu o lamă în avion.

[Sursa foto: iStock]

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește și: Ajutoarele sociale de 250 de lei pentru alimente, acordate pentru mai mulți români

Înainte de a trece la fapte, bărbatul ar fi început să facă scandal, iar polițiștii au fost chemați să intervină.

Când au sosit, l-au găsit pe pasager plin de sânge, cu răni la nivelul membrelor superioare. Așadar, pentru protecţia pasagerilor, s-a asigurat debarcarea pe uşa din spate a aeronavei şi izolarea locului incidentului. Individul rănit a primit îngrijiri la fața locului și a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Bărbatul care a încercat să-și ia viața ar avea probleme psihice

Potrivit surselor stirilekanald.ro, acum acesta se află internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”. Și în trecut el ar mai fi fost internat pe secția psihiatrie, având aceste probleme încă din anul 2010.

Acum, compania aeriană vrea să-l dea în judecată pe acesta, astfel încât gesturile de acest fel să fie descurajate.

"Sperăm că şi autorităţile competente în materie s-au autosesizat şi că vor fi aplicate măsurile necesare, astfel încât pasagerii sau personalul oricărui operator de transport, indiferent de tip, să nu mai fie expuşi unor astfel de situaţii", a declarat directorul general al companiei.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Imagine reprezentativă pentru un avion aterizat în aeroport.

[Sursa foto: iStock]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI