”In urma activitatilor investigative specifice desfasurate de politistii brasoveni, sub  coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, persoana banuita de comiterea faptei de tentativa de omor a fost identificata, in cursul acestei zile (sambata – n.r.), in judetul Vrancea”, au precizat reprezentantii Politiei Judetene Brasov.

Potrivit acestora, in baza datelor furnizate de politistii din Brasov, cei din judetul Vrancea l-au depistat pe barbat.

”Activitatile specifice continua, sub coordonarea procurorului de caz, in vederea probarii vinovatiei si tragerii la raspundere penala”, mai spun politistii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acestia nu au oferit, deocamdata, date cu privire la identitatea suspectului sau motivul agresiunii.

La ora transmiterii acestei stiri, echipajele de politie transportau suspectul din Vrancea la Brasov pentru a fi audiat.

Un batran de 82 de ani a fost injunghiat de mai multe ori, joi, in timp ce se afla pe o strada din municipiul Brasov. La fata locului au ajuns mai multe echipaje medicale care l-au stabilizat si l-au transportat la spital.

Procurorii au deschis dosar de cercetare penala pentru tentativa de omor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si