Close sidebar
Close sidebar

Barbatul care a injunghiat o vanzatoare din Arad a fost retinut in apropierea Vamii Nadlac

Un recidivist recent eliberat a fost la un pas sa ucida pentru cateva sute de lei! S-a intamplat intr-un magazin din Arad, unde barbatul a intrat inarmat cu un cutit. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care pot afecta emotional.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ai vrut sa fugi din tara dupa ce ai injunghiat-o pe femeie? N-ai alta treaba? Nu e treaba ta! Sa-mi vbad de treaba mea? Esti agresiv si cu mine sau ce

Scena de groaza are loc in plina zi. Individul sta la masa si isi bea cafeaua, cat timp vanzatoarea e in spate. Dupa ce se asigura ca nu e nimeni prin preajma (TC 05.07 - se uita afara), navaleste peste ea, inarmat cu un cutit.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Secunde intregi, femeia e lovita. Apoi, talharul o rupe la fuga, dar se intoarce si incepe sa o loveasca din nou. Cu o forta nebanuita, vanzatoarea reuseste sa se smulga din mainile agresorului. Din alimentara, iese plina de sange si tipand dupa ajutor.

Reporter: Ai vrut numai sa-i iei banii?
Agresor: Nu am luat niciun ban!
Reporter: De ce ai injugnhiat-o?

Pentru cei aproape o mie de lei, cati ar fi furat, angajata a fost la un pas sa plateasca cu viata! Imediat dupa atac, individul, iesit in urma cu un an din inchisoare, a incercat sa fuga din tara. Politistii l-au prins la granita si l-au incatusat.

Imediat ce si-a recunoscut fapta, suspectul a fost dus inapoi la magazin, pentru reconstituire, in timp ce victima sa, in varsta de 58 de ani, a ajuns la spital, plina de rani.

Pentru fapta sa, barbatul care a mai fost inchis 4 ani pentru furt, s-ar putea intoarce dupa gratii, de data aceasta, pentru  talharie sau chiar tentativa de omor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI