Soferul a fost retinut ieri pt 24 de ore, iar astazi a fost prezentat la Judecatoria Craiova, cu propunerea de arestare preventiva. Instanta a hotarat insa ca barbatul de 39 de ani sa fie pus doar sub control judiciar pentru 60 de zile.

Barbatul a distrus vineri seara sala de asteptare a Unitatii de Primiri-Urgente, a spitalului judetean din Craiova. Atunci, el le-a motivat politistilor ca a incurcat pedala de acceleratie cu cea de franare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Martorii spun insa ca barbatul a premeditat totul pentru ca ar fi ridicat capota masinii inainte sa produca accidentul. Chiar si conducerea spitalului a luat in calculvarianta unui act intentionat.

Apropiatii lui il apara si spun ca avea probleme cu masina. "A tras in fata usii. Iar cand s-a dat cu copilul ala jos, sa intre cu masina in spital, el a bagat apa si cred ca a uitat si capota slatata sus, a vrut sa dea masina sa treaca lumea. Iar omul n-a mai bagat masina, a bagat a-ntaia...

Este un baiat cuminte si nu cred c-a facut-o intentionat", spun cei care îl cunoscu pe bărbat.

In urma incidentului, activitatea de la Urgente a fost ingreunata, iar zeci de pacienti au fost transferati la alt spital din Craiova. Pentru ca frigul sa nu patrunda in spital, la intrarea in unitate s-a pus ieri o prelata.

Conducerea spitalului a inceput o ancheta interna in cazul paznicilor care l-au lasat pe barbat sa patrunda cu masina pana la usile Urgentei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si