Close sidebar
Close sidebar

Barbatul care a intrat cu masina in Unitatea de Primiri-Urgente din Craiova a fost pus sub control judiciar pt 60 de zile

Instanta nu a avut suficiente probe impotriva lui, asa ca a fost lasat liber, pe motiv ca nu reprezinta un pericol public.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Soferul a fost retinut ieri pt 24 de ore, iar astazi a fost prezentat la Judecatoria Craiova, cu propunerea de arestare preventiva. Instanta a hotarat insa ca barbatul de 39 de ani sa fie pus doar sub control judiciar pentru 60 de zile.

Barbatul a distrus vineri seara sala de asteptare a Unitatii de Primiri-Urgente, a spitalului judetean din Craiova. Atunci, el le-a motivat politistilor ca a incurcat pedala de acceleratie cu cea de franare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Martorii spun insa ca barbatul a premeditat totul pentru ca ar fi ridicat capota masinii inainte sa produca accidentul. Chiar si conducerea spitalului a luat in calculvarianta unui act intentionat.

Apropiatii lui il apara si spun ca avea probleme cu masina. "A tras in fata usii. Iar cand s-a dat cu copilul ala jos, sa intre cu masina in spital, el a bagat apa si cred ca a uitat si capota slatata sus, a vrut sa dea masina sa treaca lumea.

Iar omul n-a mai bagat masina, a bagat a-ntaia... Este un baiat cuminte si nu cred c-a facut-o intentionat", spun cei care îl cunoscu pe bărbat.

In urma incidentului, activitatea de la Urgente a fost ingreunata, iar zeci de pacienti au fost transferati la alt spital din Craiova. Pentru ca frigul sa nu patrunda in spital, la intrarea in unitate s-a pus ieri o prelata.

Conducerea spitalului a inceput o ancheta interna in cazul paznicilor care l-au lasat pe barbat sa patrunda cu masina pana la usile Urgentei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI