VIDEO- Arestat după ce și-a condus soția spre moarte

„Ați amenințat-o? V-ați certat în ziua respectivă? Au fost ceva discuții în mașină. De ce ați pierdut controlul volanului?

Vorbea prea tare și m-a...

Aveați viteză?

Aveam ceva, da!” 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La două săptămâni după teribilul accident ce seamănă izbitor cu o crimă, individul care și-a condus în viteză fosta soție spre moarte a fost încătușat.

Se pare că anchetatorii au dovezi că bărbatul de 41 de ani a intrat intenționat cu autoturismul în piciorul pasarelei metalice pe un bulevard in Pipera.

Mama victimei susține că bărbatul a premeditat crima

Bărbatul le-a spus acum procurorilor că s-a iscat o ceartă în mașină din pricina căreia nu ar mai fi putut stăpâni volanul.

Însă mama victimei susține în continuare că fostul ei ginere ar fi premeditat oroarea.

Cei doi erau divorțați de aproape 5 ani. S-au împăcat ulterior pentru că aveau doi copii, dar în ultima vreme el o acuza neîncetat de infidelitate și l-a părăsit iar și s-a mutat la mama ei- în Tunari.

Individul ar fi fost violent

Individul ar fi fost violent și cu copii, pe ea ar fi amenințat-o de multe ori cu moartea, iar în ziua fatidică ar fi intrat cu forța peste ea în casă să o ia în mașină și să o ducă, chipurile, la serviciu. 

Și declarațiile suspectului de omor le-au dat de gândit anchetatorilor. Inițial a spus că ar fi fost victima unei șicănări în trafic, apoi că ar fi fost sub influența sedativelor- pentru ca acum să vină cu o altă poveste.

De altfel, ar fi urmărit-o pe femeie și înainte cu o zi de accidentul mortal, spune mama ei, doar că atunci nu și-a putut pune planul diabolic în aplicare.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile- acuzat de violență în familie sub forma omorului calificat.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si