Un fan înfocat al baschetului a dat lovitura, la propriu, câștigând un milion de dolari. A fost aproape de a nu-și primi banii niciodată.

La un meci de baschet al Chicago Bulls Miami Heat din 14 aprilie 1993, fanilor li s-a oferit 1 milion de dolari dacă puteau marca un coș din prima încercare. 19 persoane și-au încercat norocul, însă fără succes.

Cu toate acestea, Don Calhoun, un vânzător în vârstă de 23 de ani din Chicago a reușit să dea marea lovitură și a ajuns în instanță pentru a-și primi banii promiși, potrivit UNILAD

.

Citește și: VIDEO- Ultimele cuvinte ale criminalei în serie Aileen Wuornos înainte de a fi executată le-a dat fiori autorităților: „I-am omorât. Aș face-o din nou”

Bărbatul a fost nevoit să aștepte ani buni pentru a-și primi banii

Totul s-a întâmplat în timpul unei pauze al jocului de baschet, atunci când Calhoun a intrat pe teren pentru a lua parte la marea provocare. ESPN relatează că tânărul de 23 de ani a avut șanse foarte scăzute pentru a introduce mingea prin coș.

El a reușit să marcheze coșul, iar mulțimea a început să țipe, în semn de victorie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Fotografia de la momentul marcării coșului câștigător a devenit cunoscută sub numele de „The Calhoun Shot” și a apărut pe coperta fiecărui ziar de la vremea respectivă, iar Calhoun a primit laude de la legendele Michael Jordan și Scottie Pippen.

„Grozav, puștiule”, i-a spus Jordan acestuia. „Mi-a luat trei ani să fac un milion de dolari, iar lui i-a luat 5 secunde”.

Bărbatul care a marcat un coș de milioane dolari a trebuit să aștepte 20 de ani pentru a-și primi banii

Bărbatul care a marcat un coș de milioane dolari a trebuit să aștepte 20 de ani pentru a-și primi banii

[Sursa foto: NBA/UNILAD]

Tânărul jucase baschet la facultate, iar acest lucru a contribuit la neputința de a-și revendica premiul promis, dar și de a păși pe teren.

Sponsorii evenimentului au spus că vor achita premiul în bani dacă compania de asigurări nu va face acest lucru. Din fericire, compania a acceptat ulterior să-i plătească tânărului Calhoun suma promisă, însă în loc de 1 milion de dolari, aceasta a spus că îi va plăti doar 50.000 de dolari pe an timp de două decenii.

Citește și: VIDEO. Momentul șocant în care o șoferiță băută încearcă să-l seducă pe ofițerul de poliție, imediat după accident

Cei 50.000 de dolari au fost impozitați și, ulterior, tânărul a luat doar 38.000 de dolari în fiecare an. 

În anul 2013 a fost înregistrată ultima plată, iar la final tânărul a avut un câștig total de aproximativ 760.000 de dolari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si