Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a murit în timp ce-și ducea copilul mort acasă. Omul nu a suportat durerea

Un bărbat din Lugoj a murit în timp ce-și ducea fiul decedat acasă. Părintele nu a putut să suporte o astfel de durere.

Georgiana Balaban,

Bărbatul nu a putut suporta durerea pierderii fiului său.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat, în vârstă de 66 de ani, a pierit în timp ce-și ducea fiul decedat acasă. Părintele îndurerat mergea în mașina convoiului funerar.

Citeste si: VIDEO| Un polițist de 26 de ani a fost găsit spânzurat în curtea liceului

Durerea nemărginită a decesului copilului său nu l-a lăsat să trăiască. Omul de cetățenie bulgară, din Lugoj, a pierit. El se afla într-o mașină a convoiului funerar care transporta trupul fără viață al fiului său spre casă.

Fiul lui, în vârstă de 35 de ani, a murit într-o altă țară. Acum era transportat spre casă pentru înmormântare, însă iată că în familia acestuia a mai avut loc o tragedie.

Bărbatul le-a zis celor din convoi că nu se simte bine. Atunci, coloana a tras mașinile pe partea dreaptă și au sunat de urgență la salvare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Doliu în lumea filmului. Lou Cutell a murit

Câțiva studenți la medicină s-au oprit în trafic și i-au acordat primul ajutor bărbatului, până ce au ajuns echipajele de salvare,

După câteva minute de așteptare, o ambulanță a sosit la fața locului, iar medicii au început manevrele de resuscitare atât în ambulanță, cât și la spital.

Bărbatul a decedat după patru ore de stat în spital

Deși medicii au depus eforturi pentru a-i salva viața, bărbatul a pierit după patru ore de stat în spital. Inima omului a încetat să mai bată. O posibilă cauză a decesului ar fi fost un infarct miocardic produs din cauza pierderii fiului său.

Omul din Lugoj a murit după patru ore de stat în spital.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: VIDEO| Moartea stupidă a unui profesor clujean ar putea avea un autor moral pe care polițiștii l-au căutat vreme de 48 de ore. De necrezut cine este suspectul

Trupul fără viață al bărbatului de 66 de ani a fost preluat de medicii legiști pentru efectuarea necropsiei. Acum familia se pregătește pentru o dublă înmormântare.

Citeste si: Doliu în lumea filmului. Actorul Florin Oprițescu a murit la 42 de ani, după ce se vindecase de leucemie: "Un gigant frumos, cu o inimă de aur"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI