Deranjat de zgomotele de pe stradă, un român a tăiat cauciucurile a 91 de mașini. Autoturismele erau parcate pe mai multe străzi din cartierul Bindermichl, din Linz, Austria. Bărbatul a fost prins cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Citeste si: Un motociclist de 20 de ani a murit în Pasajul Unirii din Capitală

Bărbatul de 43 de ani a tăiat anvelopele a 91 de mașini.

Românul a fost prins și audiat, dar nu și-a recunoscut fapta, deși a fost surprins de camerele de supraveghere.

Citeste si: Femeie de 49 de ani, spulberată de o mașină în Arad. Patru fete au rămas fără mamă

Ce l-a făcut pe român să recurgă la acest gest

Individul a transmis că a fost deranjat de zgomotele puternice. Cele 91 de mașini parcate pe opt străzi din Linz au fost avariate în perioada aprilie- octombrie anul curent. Toate autoturismele erau pe străzi din cartierul în care locuia românul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Un instructor și-a luat elevul la bătaie în timpul orelor de condus. Incidentul a avut loc pe un drum din România

În urma faptelor sale, 65 de oameni care și-au găsit anvelopele tăiate au depus plângeri la poliție. Demersurile au dat roade și, în cele din urmă, oamenii legii l-au găsit pe responsabil cu ajutorul înregistrărilor surprinse de o cameră de supraveghere din zonă.

barbatul-care-a-taiat-cauciucurile-a-91-de-masini

Un bărbat a tăiat cauciucurile a 91 de mașini.

[Sursa foto: PixaBay]

Oamenii legii au aflat în urma anchetei, că românul și-a ales victimele la întâmplare. Până acum, bărbatul nu și-a recunoscut fapta, dar le-a mărturisit ofițerilor că s-a simțit deranjat de zgomotul făcut de mașinile vecinilor săi în mai multe ocazii.

Citeste si: Povestea cutremurătoare a unei familii din Vaslui. Fiul cel mare și-a pierdut viața într-un accident rutier la doar 17 ani, după ce a cumpărat o mașină fără știrea părinților

Poliția continuă ancheta în acest caz. Paguba produsă se ridică la câteva zeci de mii de euro, potrivit informațiilor publicației Nachrichten.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si