Barbatul care a ucis si spanzurat un copil la marginea unei paduri: "Eram baut, l-am omorat din greseala"
Un baiat de 12 ani a fost omorat de fratele unei copile pe care victima a lovit-o cu o piatra in cap. Copilul a fost gasit mort la marginea unei paduri. Se pare ca cel care i-a curmat viata si inca un frate de-al fetei obisnuiau sa-i aplice corectii fizice in mod constant.
crima socanta a zguduit comunitatea de rromi din satul Capu Codrului, din judetul Suceava. Un minor de 12 ani a fost gasit mort la marginea unei paduri din localitate, dupa ce a fost ucis de un consatean cu sase ani mai mare. La data de 1 august 2016, la ora 08.00, agentii Postului de Politie Paltinoasa au fost anuntati prin 112 de catre Sandu Covaci ca fiul sau nu a mai venit acasa. Din declaratia barbatului a rezultat ca in ziua de 31 iulie 2016, in jurul orei 15.00, Cosmin Covaci, de 12 ani, din comuna Paltinoasa, a plecat cu fratele sau, Iosif Covaci, sa joace fotbal, iar dupa circa 30 de minute, cel din urma s-a intors acasa lasandu-si fratele la fotbal. Avand in vedere varsta minorului si cele reclamate, la nivelul subunitatii si sectiei din Paltinoasa au fost formate o echipa de cercetare a locului faptei si doua echipe de cautare a minorului.
in urma investigatiilor desfasurate de politisti a reiesit ca ultima persoana care l-a vazut pe minorul disparut se numeste Denis-Ionut Marcu, care a declarat ca l-a condus pe Cosmin Covaci acasa in dimineata zilei de 1 august a.c., in jurul orei 03.00. Pe timpul cautarilor, tatal minorului i-a sunat pe agentii din cadrul Postului de Politie Paltinoasa si a anuntat ca l-a gasit pe fiul sau decedat, la marginea unei paduri, la o distanta de circa un kilometru de locuinta sa.
Oamenii legii s-au deplasat la fata locului si cum existau suspiciuni cu priivre la decesul minorului, in sprijinul agentilor din Paltinoasa a venit o echipa complexa formata din politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si Serviciului Criminalistic, care au fost coordonati de un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava, pentru a stabili imprejurarile in care a survenit decesul.

crima socanta a zguduit comunitatea de rromi din satul Capu Codrului, din judetul Suceava. Un minor de 12 ani a fost gasit mort la marginea unei paduri din localitate, dupa ce a fost ucis de un consatean cu sase ani mai mare.

La data de 1 august 2016, la ora 08.00, agentii Postului de Politie Paltinoasa au fost anuntati prin 112 de catre Sandu Covaci ca fiul sau nu a mai venit acasa. Din declaratia barbatului a rezultat ca in ziua de 31 iulie 2016, in jurul orei 15.00, Cosmin Covaci, de 12 ani, din comuna Paltinoasa, a plecat cu fratele sau, Iosif Covaci, sa joace fotbal, iar dupa circa 30 de minute, cel din urma s-a intors acasa lasandu-si fratele la fotbal.

Avand in vedere varsta minorului si cele reclamate, la nivelul subunitatii si sectiei din Paltinoasa au fost formate o echipa de cercetare a locului faptei si doua echipe de cautare a minorului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In urma investigatiilor desfasurate de politisti a reiesit ca ultima persoana care l-a vazut pe minorul disparut se numeste Denis-Ionut Marcu, care a declarat ca l-a condus pe Cosmin Covaci acasa in dimineata zilei de 1 august a.c., in jurul orei 03.00.

Pe timpul cautarilor, tatal minorului i-a sunat pe agentii din cadrul Postului de Politie Paltinoasa si a anuntat ca l-a gasit pe fiul sau decedat, la marginea unei paduri, la o distanta de circa un kilometru de locuinta sa.

Oamenii legii s-au deplasat la fata locului si cum existau suspiciuni cu priivre la decesul minorului, in sprijinul agentilor din Paltinoasa a venit o echipa complexa formata din politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si Serviciului Criminalistic, care au fost coordonati de un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava, pentru a stabili imprejurarile in care a survenit decesul.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si