Close sidebar
Close sidebar

Barbatul care ar fi furat pistolul unui jandarm din Piata Victoriei ar fi fost retinut

Barbatul suspectat ca a furat pistolul jandarmeritei agresate in Piata Victoriei a fost retinut pentru 24 de ore pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor si tulburarea ordinii si linistii publice, insa arma nu a fost gasita inca.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In baza unei informatii transmise de un cetatean politistilor de la IPJ Ifov a fost identificat barbatul care apare in imaginile din momentul atacarii femeii jandarm in timpul manifestatiilor din Piata Victoriei, de vineri seara.

"In urma activitatilor desfasurate, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a emis ordonanta de retinere pe numele  barbatului de 32 de ani, care este acuzat de nerespectarea regimului armelor si munitiilor (in forma sustragerii unei arme) si tulburarea ordinii si linistii publice", anunta politistii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

De asemenea. continua actiunile pentru gasirea armei si pentru identificarea celorlalti agresori ai femeii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI