Un român a demonstrat că gelozia este cea mai grea boală. El a intrat într-o transmisiune LIVE pe Facebook, acolo unde și-a rugat toți prietenii virtuali să îl ajute să ajungă în Germania. Acesta a menționat că oferă suma de 10.000 de lei. Clujeanul vrea să ajungă în Germania pentru a-și omorî atât fosta iubită, cât și pe actualul iubit al femeii.

Citeste si: VIDEO|Scene revoltătoare în spital. Un copil a fost tratat cu suc acidulat de către un medic. Dreptul la replică al Spitalului din Giurgiu

Bărbatul vrea să ajungă cu orice preț în Germania. Astfel că a pus la bătaie și suma de 10.000 de lei, în direct, pe Facebook, fără nicio jenă. Tot pe live a expus motivul pentru care își dorește atât de mult să ajungă în Germania.

Declarații șocante pe live

Omul s-a filmat în timp ce făcea oferta, deoarece vrea să fie dus cu orice preț în Germania să-şi omoare fosta iubită. Tot atunci vrea să-l omoare și pe concubinul ei.

Citeste si: Criminalul din Onești dorește să iasă din închisoare. El a mărturisit că nu regretă că a ucis muncitorii

bărbatul care dă 10.000 de lei si-și omoare soția
Bărbatul care oferă 10.000 de lei să ajungă în Germania.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Clujeanul, de 57 de ani, a izbucnit în nervi. El le-a mărturisit internauților că deține două cuțite cu care urmează să comită crima, unul pentru fosta iubită, iar unul pentru actualul ei partener de viață.

Individul este din comuna Cămărașu. El și fosta soție au crescut împreună mai multe oi. Se pare că s-au despărțit, au împărțit bunurile, dar și veniturile, iar femeia a ales să își construiască o viață nouă alături de un alt bărbat, în Germania.

Bărbatul nu poate accepta acest lucru așa că s-a gândit să-i omoare pe amândoi pentru că astfel simte că cei doi își bat joc de el. Omul a specificat pe Facebook că cine va accepta să-l ducă în Germania va beneficia de cei 10.000 de lei. Nu trebuie decât să-l lase la adresa indicată.

Citeste si: O nouă lovitură pentru mama gemenilor morți la Ploiești: Riscă să rămână și fără al treile copil

„Bă fraţilor, care mă poate ajuta, vorbesc foarte serios, am aici 100 de milioane, care mă duce până în Germania, la adresa exactă. Nu cade nicio problemă, mă lasă acolo şi pleacă. Ăsta e al ei că e mai mic, ăla mai mare e al maimuţoiului. Le arăt eu bătaie de joc. Mă sună la mişto. Vii tu la înmormântare, ştii tu la cine?”, a spus bărbatul pe Facebook.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

După filmarea din mediul online, Poliția s-a autotsesizat din oficiu, iar fiul femeii a depus plângere în numele mamei sale.

Polițiștii au deschis un dosar penal și urmează să facă cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de amenințare, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Citeste si: Caz șocant în Cluj! O fetiță de 3 ani a fost dată în judecată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si