Paul Macarenco, barbatul care a sustras mai multe bunuri din apartamentul pe care Elena Basescu l-a impartit cu fostul sot, Bogdan Ionescu, a fost eliberat cu mare discretie inca de acum o luna si jumatate. Barbatul de 62 de ani fusese condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare pentru furt calificat, din care a executat doar un an si 3 luni. Cererea de eliberare conditionata a lui Macarenco a fost admisa datorita varstei inaintate (detinutilor care au peste 60 de ani li se reduce 2/3 din pedeapsa), a faptului ca detinutul a avut un comportament exemplar in timpul detentiei, iar

instanta a fost convinsa ca Macarenco s-a indreptat si se poate reintegra in societate. Paul Macarenco a fost incarcerat la Penitenciarul Jilava.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Bucuresteanul a fost condamnat, dupa ce s-politistii au gasit inregistrari pe camerele de supraveghere cu el intrand in apartamentul Elenei Basescu din Centrul Capitalei. Macarenco era, la acea vreme, chiar paznic al locatiei si nu avea antecedente penale.
El a declarat ca a gasit usa deschisa, asa ca s-a gandit sa sustraga diverse „maruntisuri” (haine si cosmetice), sperand ca proprietarii nu vor descoperi lipsa acestora.
In timpul procesului, Paul Macarenco si-a recunoscut fapta si a rugat-o pe Elena Basescu sa-l ierte pentru fapta sa. Marturia sa i-a impresionat intr-o oarecare masura pe judecatori care i-au redus pedeapsa de la 4 ani si 4 luni la 3 ani si 6 luni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si