Cristea Dragos Sever zis Soare, Costache Georgian Marius zis Moldoveanu' si Stanica Marian Alexandru zis Moflea au primit pedepse cuprinse intre 2 ani si jumatate si 5 ani si jumatate, ei fiind recidivisti. Ultimul dintre ei, Moflea, are toate sansele sa mai ramana multa vreme in spatele gratiilor, dupa ce un dosar penal mai vechi a ajuns in instanta, luna aceasta.

Stanica Marian Alexandru are la activ mai multe condamnari pentru furt.

Anul acesta, pentru spargerea locuintei Andreei Marin, el a primit 2 ani si 6 luni, la care s-au mai adaugat 683 zile (aproape 2 ani) de recuperat dintr-o condamnare mai veche, pentru care fusese eliberat conditionat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Luna aceasta, un nou dosar care-l are pe Moflea in calitate de inculpat, a ajuns pe rolul judecatoriei Buftea. Barbatul s-a ales cu un dosar penal dupa ce a fost surprins de doua ori conducand fara permis. In plus, Moflea s-a sustras de la prelevarea probelor biologice si a circulat cu un automobil neinmatriculat. Faptele s-au petrecut cu cativa ani in urma, iar procurorii au inceput sa lucreze la rechizitoriu in 2014, insa abia acum au trimis dosarul la instanta.

Fiecare dintre infractiunile mai sus mentionate ii poate aduce o pedeapsa cuprinsa intre 3 si 5 ani. Fiind vorba despre un concurs de infractiuni si fiind redivist, Stanica risca sa-si petreaca urmatorii 10 ani dupa gratii.

Intre doua condamnari, barbatul a avut timp, se pare, sa faca si un copil. In 2014, acesta a dat in judecata o femeie, S.I.N, intr-un proces avand ca obiect „stabilirea paternitatii”.

Dupa cateva infatisari, acesta a renuntat la proces.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si