Close sidebar
Close sidebar

Barbatul care i-a spart casa Andreei Marin are probleme grave! "Moflea" a fost prins conducand fara permis, o masina neinmatriculata! Barbatul a refuzat sa-i fie recoltate probe biologice

Cei trei hoti care i-au spart casa Andreei Marin au primit pedepse usoare de la judecatori, dupa ce acestia i-au cerut iertare vedetei.

D.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cristea Dragos Sever zis Soare, Costache Georgian Marius zis Moldoveanu' si Stanica Marian Alexandru zis Moflea au primit pedepse cuprinse intre 2 ani si jumatate si 5 ani si jumatate, ei fiind recidivisti. Ultimul dintre ei, Moflea, are toate sansele sa mai ramana multa vreme in spatele gratiilor, dupa ce un dosar penal mai vechi a ajuns in instanta, luna aceasta.

Stanica Marian Alexandru are la activ mai multe condamnari pentru furt. Anul acesta, pentru spargerea locuintei Andreei Marin, el a primit 2 ani si 6 luni, la care s-au mai adaugat 683 zile (aproape 2 ani) de recuperat dintr-o condamnare mai veche, pentru care fusese eliberat conditionat.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Luna aceasta, un nou dosar care-l are pe Moflea in calitate de inculpat, a ajuns pe rolul judecatoriei Buftea. Barbatul s-a ales cu un dosar penal dupa ce a fost surprins de doua ori conducand fara permis. In plus, Moflea s-a sustras de la prelevarea probelor biologice si a circulat cu un automobil neinmatriculat.

Faptele s-au petrecut cu cativa ani in urma, iar procurorii au inceput sa lucreze la rechizitoriu in 2014, insa abia acum au trimis dosarul la instanta.

Fiecare dintre infractiunile mai sus mentionate ii poate aduce o pedeapsa cuprinsa intre 3 si 5 ani. Fiind vorba despre un concurs de infractiuni si fiind redivist, Stanica risca sa-si petreaca urmatorii 10 ani dupa gratii.

Intre doua condamnari, barbatul a avut timp, se pare, sa faca si un copil.

In 2014, acesta a dat in judecata o femeie, S.I.N, intr-un proces avand ca obiect „stabilirea paternitatii”. Dupa cateva infatisari, acesta a renuntat la proces.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI