Magistratii Tribunalului Prahova l-au condamnat, joi, la zece ani de inchisoare pe Catalin Badalau, trimis in judecata pentru tentativa de omor, dupa ce, pe fondul unei crize de gelozie, si-a atacat cu un cutit fosta iubita. Femeia, care lucra intr-o cofetarie din Ploiesti, a reusit sa fuga si sa se salveze.

Sentinta Tribunalului Prahova nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Ploiesti.

CITESTE SI: Tanara injunghiata la Ploiesti era terorizata de fostul iubit. "A zis ca peste 3-4 zile ma omoara"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

La inceputul lunii iulie, barbatul de 35 de ani a atacat-o cu un cutit pe fosta sa iubita, in vârsta de 23 de ani, Agresiunea a avut loc in incinta unei cofetarii in care femeia lucra ca vânzatoare, in piata din cartierul de nord al municipiului Ploiesti. Femeia a luptat cu agresorul si a reusit sa iasa din cofetarie, iar trecatorii care au vazut-o plina de sânge au sunat la 112.

Ulterior, agresorul s-a predat la Politie. El a fost arestat apoi retinut si arestat preventiv.

Surse judiciare declarau atunci pentru News.ro ca in anul 2011 o alta femeie a depus pe numele barbatului o plângere la Politie.

La acel moment fosta iubita l-a acuzat pe barbat ca a batut-o si amenintat-o cu moartea, iar politistii au gasit asupra barbatului un cutit. in cele din urma, el a fost amendat cu suma de 400 de lei, dupa ce femeia si-a retras plângerea.

Sursa: news.ro

CITESTE SI:Barbatul din Ploiesti care si-a injunghiat fosta iubita pe strada a fost retinut pentru tentativa de omor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si