Bărbatul a mai fost închis pentru viol, dar a fost eliberat în luna noiembrie 2020 în baza legii recursului compensatoriu.

Bărbatul care le-a răpit şi abuzat pe cele două fetițe din Vama Buzăului este un recidivist

"Autorul a fost eliberat în luna noiembrie 2020, dintr-o condamnare de 10 ani pentru un viol asupra unei minore, beneficiind de legea recursului compensatoriu şi câştigând 522 de zile.

În seara de vineri, a preluat victimele cu acordul mamei fără a le mai aduce înapoi, aşa cum ar fi trebuit. A agresat sexual ambele copile prima dată într-o pădure în apropiere de Întorsura Buzăului, ulterior în judeţul Prahova.(...) Nu ştim, deocamdată, ce intenţii avea cu fetele (după agresiune- n.r.)", a transmis prim-procurorul Claudiu Sandu.

Citește și: Cum l-au găsit procurorii DIICOT pe "guru" de la Iași: înconjurat de 11 tinere și cu sume uriașe de bani în casă

Agresorul și-a recunoscut faptele. Bărbatul le-a forțat pe cele două minore să întreţină mai multe raporturi şi acte sexuale, în timp ce se aflau într-o parcare situată pe DN10, între localitatea Întorsura Buzăului şi municipiul Buzău, dar şi în localitatea Valea Nicovani din judeţul Prahova. 

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore

Cele două copile au fost preluate de un reprezentant al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov, fiind internate în regim de urgenţă. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Bărbat condamnat la închisoare pentru tentativă de omor și viol, prins de autorități în Capitală

Cele două fete au fost lăsate de mamă să meargă la un grătar cu un prieten al concubinului acesteia.

Bărbatul de 42 de ani nu le-a adus acasă la ora stabilită și nici nu a mai răspuns la telefon. În acel moment, mama a fost cea care a alertat autoritățile, care au plecat în căutarea celor două minore.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si