Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, bărbatul a murit sâmbătă, în jurul orei 8, la Spitalul Judeţean Constanţa.

Poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi vineri, prin apel la 112, despre faptul că, într-un poligon de tragere din municipiul Constanţa, un bărbat s-ar fi împuşcat.

Poliţiştii au stabilit că este vorba de un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Constanţa.

"Din primele cercetări a reieşit faptul că acesta s-ar fi împuşcat în tâmplă cu un pistol", au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

El a fost dus în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, fiind internat în Secţia de Terapie Intensivă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Bărbatul care s-a împuşcat într-un poligon din Constanţa a murit

Citeste si: Tânără de 31 de ani, găsită moartă într-un parc din Capitală

Bărbatul s-a împuşcat un pistol CZ de 9 mm, iar în încăpere cu el se afla un instructor din partea poligonului, care nu a avut când să intervină ca să-l împiedice pe bărbat să recurgă la acest gest.



Cercetările continuă de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Bărbatul care s-a împuşcat într-un poligon a lăsat un mesaj de adio

Înainte de a veni la poligonul de tragere, bărbatul a lăsat acasă şi un bilet de adio în care spunea că se simte o eroare de sistem a societăţii.

Chiar cu câteva minute înainte de a se împuşca, bărbatul a trimis un mesaj de adio şi unei rude, în care îşi explica gestul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si