Close sidebar
Close sidebar

Bărbatul care s-a împuşcat într-un poligon a lăsat un mesaj de adio

Bărbatul în vârstă de 41 de ani care s-a împuşcat în cap într-un poligon din municipiul Constanţa a murit la spital, sâmbătă dimineaţa.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, bărbatul a murit sâmbătă, în jurul orei 8, la Spitalul Judeţean Constanţa.

Poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi vineri, prin apel la 112, despre faptul că, într-un poligon de tragere din municipiul Constanţa, un bărbat s-ar fi împuşcat.

Poliţiştii au stabilit că este vorba de un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Constanţa.

"Din primele cercetări a reieşit faptul că acesta s-ar fi împuşcat în tâmplă cu un pistol", au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa. El a fost dus în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, fiind internat în Secţia de Terapie Intensivă.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Bărbatul care s-a împuşcat într-un poligon din Constanţa a murit

Citeste si: Tânără de 31 de ani, găsită moartă într-un parc din Capitală

Bărbatul s-a împuşcat un pistol CZ de 9 mm, iar în încăpere cu el se afla un instructor din partea poligonului, care nu a avut când să intervină ca să-l împiedice pe bărbat să recurgă la acest gest.



Cercetările continuă de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Bărbatul care s-a împuşcat într-un poligon a lăsat un mesaj de adio

Înainte de a veni la poligonul de tragere, bărbatul a lăsat acasă şi un bilet de adio în care spunea că se simte o eroare de sistem a societăţii.

Chiar cu câteva minute înainte de a se împuşca, bărbatul a trimis un mesaj de adio şi unei rude, în care îşi explica gestul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI