Close sidebar
Close sidebar

Bărbatul care s-a plâns că a primit o chiflă cu trei felii de salam în carantină era obișnuit cu mesele bogate!

Bărbatul care s-a plâns că a primit o chifă cu salam după ce a fost băgat în carantină e poreclit Bahoi Libanezu.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bărbatul care s-a plâns că a primit pâine cu salam a devenit celebru. Bahoi Libanezu s-a întors recent din străinătate și a fost băgat, împreună cu mai mulți prieteni, în carantină. Bărbatul, nemulțumit de condițiile de cazare dintr-un centru din Roșiorii de Vede, Teleorman, a transmis un mesaj video pe Internet, care a devenit viral.

Citeste si: Testul brichetei: cum iti dai seama daca masca pe care o ai te protejeaza sau nu

Citeste si: Dr. Monica Pop a răbufnit în plină pandemie de coronavirus: „Înșelătorii ordinare, nu credeți! Niște nemernici care profită în mod josnic” Despre cine este vorba?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Aveți grijă la jafuri în această perioadă! Infractorii au adoptat o nouă metodă, „metoda COVID-19”

El a transmis LIVE pe Facebook și a arătat amicilor din mediul virtual condițiile din centru și mâncarea pe care a primit-o.

În filmuleț, el își exprimă nemulțumirea față de condițiile de cazare și mai ales față de mâncarea primită.( vezi ce legătură este între Babi Minune și băbatul venit de la Milano, în fața căruia au stat drepți 5 polițiști)

Bărbatul care a primit o chiflă cu trei felii de salam în carantină: "Mai bine la pușcărie"

„Să fiu al dracu… Uite aici mâncare: o chiflă, o jumate de roșie fără calorii, trei felii de salam, două măsline, brânză și castraveții ăștia îi punem pe ochi. O chiflă de pâine la carantină. Mai bine la pușcărie, fraților”, spune Bahoi. „Mai bine la puşcărie, fraţilor”, spune un prieten aflat în aceeași cameră. „Uite baia. Fără lumină, fără nimic. Pe acolo ne intră şobolanul ca să ne viziteze.

Să vină protecţia de la Bucureşti”, mai spune cel care filmează.

Fotografiile de pe facebook ne arată că Bahoi Libanezu era obișnuit cu luxul. El s-a fotografiat la el acasă, lângă o masă bogată, încărcată cu diverse platouri cu mâncare, pe care se mai aflau și câteva sticle de șampanie Moet. La finalul lui 2019, când a venit acasă de Revelion, Bahoi Libanezu și-a etalat pe stradă cele două mașini pe care le conduce, ambele BMW.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI