George Chirilă are o relație controversată cu două surori. El s-a îndragostit de ambele și apoi le-a propus să formeze un cuplu în trei. Femeile au acceptat pe loc propunerea.

El este bărbatul care se iubește cu două surori în același timp: „contopire în iubire”

Cei trei trăiesc de ani buni în aceeași gospodărie și „lucrează intens” la perpetuarea speciei, având deja câțiva moștenitori.

George a fost întrebat cum decurge viața intimă dintre el și cele două surori și a răspuns că relațiile dintre ei nu se referă la plăcere fizică, ci la procreere.

bărbatul care se iubește cu două surori
george chirilă din iași

Citeste si: Mare eveniment în familia lui Marian Vanghelie! Băiatul cel mare al politicianului îți serbează ziua de naștere

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

Citeste si: Costel Corduneanu sare din închisoare în apărarea lui Salam: ”Florin e viața noastră!”

Citeste si: Schimbare radicală pentru Nelson Mondialu: „Numai în dinți stau!”

Conform spynews.ro, bărbatul a transmis: „Sunt zile în care față de una am mai multă atracție, alte zile față de cealaltă.

Depinde de zile. Noi sexul îl numim diferit. Cum să spun? Contopire în iubire. Acest lucru la noi se întâmplă doar pentru a procrea, doar pentru copii. Afară de aceste două femei, pe care le-am luat fete fecioare, eu n-am mai avut alte femei. Noi fuzionăm pentru a face un copil”.

Citeste si: Horoscop rune 17-23 august 2020. Două zodii primesc o zodie care le poate zdruncina existența


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si