Close sidebar
Close sidebar

Bărbatul care și-a ucis mama cu cuțitul în inimă a fost iertat de acuzația de crimă!

Un caz incredibil a avut loc în vara anului trecut în parcarea unui restaurant din Anglia. Doi bărbați s-au încăierat într-o reglare mai veche de conturi, iar unul dintre ei a făcut o mișcare greșită și și-a ucis propria mamă cu cuțitul în inimă!

Sorin Negru,

Jamie Dempsey și-a ucis mama din greșeală

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Jamie Dempsey, cel care și-a înjunghiat și ucis din greșeală propria mamă a fost achitat de acuzația de crimă, informează presa britanică. 

Citește și: Doi tineri proaspăt căsătoriți, abandonați în mijlocul oceanului. "Au plecat în luna de miere, dar au fost la un pas de moarte"

Bărbatul în vârstă de 32 de ani, a înjunghiat-o în inimă pe mama sa Karen Dempsey în inimă în timpul unei răfuieli cu un alt bărbat în afara unui pub din localitatea Kirkby, Marea Britanie.

Incidentul șocant a avut loc în data de 22 august anul trecut, potrivit Daily Star

Jamie Dempsey și-a ucis mama din greșeală

[Sursa foto: Twitter]

Acuzat de omor prin imprudență

Luni, 6 martie, acuzatul Jamie Dempsey s-a înfățișat la tribunalul Liverpool Crown Court, unde a fost găsit nevinovat de crimă de către juriu, dar condamnat pentru omor din culpă.

Citește și: VIDEO- Doi soți au fost înjunghiați în Ilfov. Femeia a murit, iar bărbatul a fost transportat la spital

Verdictele unanime au venit după 14 ore și 21 de minute de deliberări, relatează The Liverpool Echo.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Dempsey a fost, de asemenea, găsit nevinovat de rănire intenționată, dar a fost găsit vinovat de un cap de acuzare legat de rănire și de deținerea unei arme albe.

Locul unde a avut incidentul șocant

Cum s-a produs tragedia

În fața instanței, procurorii l-au acuzat pe Dempsey că și-a înjunghiat mama, de 55 de ani, în timp ce se afla într-un schimb de lovituri cu Brian Flynn, un individ căruia îi datora o datorie de mii de lire sterline din traficul de droguri.

Dempsey ar fi fost lovit în interiorul pub-ului de Flynn, cei doi au ieșit afară și au continuat altercația violentă. Adversarul lui a fost și el înjunghiat de cel puțin 5 ori, în același timp cu mama lui Dempsey.

Citește și: "Doctorii mi-au spus că e doar stresul de vină". Apoi tânăra de 24 de ani a primit un diagnostic cumplit

Asasinul a susținut că a acționat în legitimă apărare și a spus poliției: „Mi-a fost frică pentru viața mea, ce era să fac?”

După ce a înjunghiat-o accidental în inimă, Dempsey și-a îmbrățișat mama înainte de a o lăsa să sângereze până la moarte, s-a mai spus în cadrul tribunalului Liverpool Crown Court. 

Mama lui Dempsey avea 55 de ani și se temea că fiul ei ar putea să-și întâlnească dușmanul la pub-ul respectiv

Mama și fiul se temeau că ar putea să apară un scandal la bar 

În apărarea sa, Dempsey a susținut în proces că a fost supus anterior amenințărilor cu moartea din partea lui Flynn- care a fost, de asemenea, înjunghiat de cel puțin cinci ori în timpul incidentului din vara anului trecut- din cauza banilor neplătiți de cocaină.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mama și fiul au stabilit să se întâlnească pentru o băutură în pub în seara zilei de 22 august 2022, însă Dempsey și-a exprimat îngrijorarea că ar putea să-l întâlnească acolo pe Brian Flynn.

Imaginile CCTV din interiorul barului i-au arătat pe mamă și fiu stând cu prietenii la o masă, în timp ce Flynn se afla și el la o masă din apropiere, fără ca ei să știe.

A urmat momentul în care Dempsey a fost atacat și scandalul a continuat afară. Din nefericire, mama a căzut victimă nevinovată în acest schimb violent de lovituri. 

Dempsey a mai spus în proces că nu și-a plătit datoria deoarece „își pierduse slujba și nu avea bani” și că, în noaptea morții mamei sale, el vroia să plece imediat din pub dacă îl vedea pe Flynn.

Judecătorul britanic urmează să anunțe pedeapsa în cazul lui Demsey, după decizia luată azi de jurați.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI