Bărbatul cu cea mai mare familie de pe mapamond s-a stins din viață. El a lăsat în urma lui 39 de soții, 94 de copii, 33 de nepoți și un strănepot. Cu toții îl plâng acum pe bărbatul care suferea de mai multe boli grave.

Citeste si: O mamă și-ar fi omorât fiica de 4 ani, după ce a obligat-o să stea timp de 3 zile în picioare într-o spălătorie

Ziona Chana este liderul celei mai mari familii de pe întreg Globul. El a murit de curând, la vârsta de 76 de ani, în Mizoram- India. Familia îl plânge acum pe bărbat, mai exact cele 39 de soții, 94 de copii, 33 de nepoți și un strănepot.

Ziona practica poligamia de mai mulți ani. Vestea decesului său a fost confirmată ulterior de ministrul provinciei, oficialul transmițând sincere condoleanțe familiei îndoliate printr-un mesaj postat pe contul lui de Twitter, informează BBC.

Bărbatul cu 39 de soții

Jurnaliștii străini au anunțat că înainte de a muri Ziona Chana a suferit, din păcate, atât de diabet, cât și de hipertensiune. Doctorii au anunțat că bărbatul din India a început să se simtă rău atunci când era acasă. Acesta a fost transportat de urgență la spital, însă a decedat în drum către unitatea medicală.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Accident de mașină grav. Un om a murit, iar 16 sunt răniți

bărbatul cu 39 de soții și 94 de copii
A murit bărbatul cu ea mai mare familie.[Sursa foto: PixaBay]

Ziona avea o familie extrem de numeroasă. Conform unui raport, bărbatul ar fi avut 39 de soții, 94 de copii, 33 de nepoți și un strănepot, adică ar fi fost în total 181 de oameni.

Citeste si: Tragedie în China! Explozie puternică a unei conducte de gaz: Sunt cel puțin 12 morți

Un alt lucru uimitor este locul în care trăiesc rudele omului. Până să treacă la cele veșnice, el a locuit cu ei într-o casă uriașă, cu patru etaje. Chiar dacă nu dețin recordul în mod oficial, aceștia au devenit o atracție pentru turiștii ce vin în vizită în India. Familia omului a participat de două ori la o emisiune celebră, lucru ce i-a adus un succes uriaș în toată lumea.

Citeste si: Doliu uriaș în presa românească! Un jurnalist tânăr și foarte cunoscut a murit: "S-a prăbușit cerul cu vestea asta"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si