Ioan Roșian, bărbatul din Alba de 88 de ani care și-a omorât soția în vârstă de 91 ani, cu care locuia într-o casă din Mediaș, își va petrece următorii 9 ani după gratii, informează Alba24.ro.

Citeste si: Un bărbat și-a ucis soția în vila de lux în care locuiau. Reacția șocantă a bărbatului în fața jurnaliștilor: „Am ucis-o de plăcere”

Crima oribilă a avut loc în noaptea de 8 spre 9 februarie 2021. Vecinii au fost în stare de șoc, neputând să creadă că s-a întâmpla așa ceva, în contextul în care nu i-au auzit niciodată certându-se pe cei doi soți. Și cei care îi cunoșteau au spus că nu au auzit vreodată discuții aprinse sau violente între cei doi bătrâni.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Un bărbat a fost ucis, iar fiica sa violată de un individ care a pătruns în locuință

Cum s-a petrecut crima din Mediaș

Potrivit anchetatorilor bărbatul s-a trezit în jurul orei 3.00, să o ajute pe bătrână să își schimbe hainele, deoarece femeia transpira excesiv din cauza unei afecțiuni medicale.

La un moment dat, potrivit procurorilor, între cei doi soți a izbucnit un conflict în timpul căruia inculpatul a lovit-o pe soția sa cu o rangă de mai multe ori în cap, după

care a luat un cuțit de bucătărie cu care i-a secționat vena jugulară, victima decedând ca urmare a insuficienței cardio-respiratorii și circulatorii acute.

Femeia a fost găsită într-o baltă de sânge de unul dintre copii care a mers la ei în vizită. Acesta a alertat autoritățile.

Bărbatul a fost arestat preventiv și nu a mai fost eliberat până în prezent. Trimiterea în judecată și implicit procesul de judecare s-au desfășurat relativ rapid, arată sursa citată.

Ioan Roșian a fost trimis în judecată pe data de 1 martie și au existat doar două ședințe de judecată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si