Conform unui comunicat de presa remis, miercuri, de Parchetul de pe langa Judecatoria Chisineu-Cris, s-a dispus trimiterea in judecata a inculpatului Gheorghe Colompar, aflat in stare de arest preventiv, pentru sase infractiuni.

”Din probatoriul administrat in cauza a rezultat ca, in data de 02.03.2017,

in intervalul orar 20:30-22:00, inculpatul a intretinut relatii sexuale orale cu un numar de sase copii, cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani, sub amenintare si profitand de varsta frageda a persoanelor vatamate ”, precizeaza comunicatul.

Agresorul are 59 de ani, este de etnie roma si locuia in orasul Santana, de unde provin si copiii abuzati.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Anchetatorii declarau, la vremea respectiva, ca barbatul si-a justificat abuzurilor prin faptul ca era in conflict cu parintii copiilor, care ii sunt vecini, si ar fi dorit sa se razbune pe acestia. Suspectul i-ar fi luat de copii si i-ar fi dus la el acasa, unde i-ar fi supus perversiunilor sexuale.

Dosarul a fost inaintat pentru solutionare Judecatoriei Chisineu-Cris.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si