Surse judiciare spun ca barbatul a folosit un cutit pe care ar fi avut permisiunea sa-l detina in penitenciar.

Barbatul din localitatea argeseana Mosoaia, care in luna martie si-a ucis fosta iubita, mama a doi copii de opt si zece ani, fusese prins de catre politisti in 13 martie si arestat preventiv pentru omor, fiind incarcerat la Penitenciarul Mioveni.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro ca barbatul urma sa fie trimis in judecata pentru omor.

Potrivit surselor citate, barbatul s-a injunghiat in celula sa din Penitenciarul Mioveni cu un cutit pe care ar fi avut permisiunea sa-l detina. Parchetul Tribunalului Arges a deschis o ancheta in acest caz. Barbatul a avut o relatie de mai multi ani cu femeia pe care a ucis-o si se despartisera la inceputul anului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La inceputul lunii martie, el a venit la fosta iubita cerandu-i sa se impace, insa aceasta a refuzat, pe motiv ca barbatul obisnuia sa bea si devenea agresiv, sustineau apropiati ai familiei. Dupa ce a injunghiat-o mortal pe femeie, in varsta de 30 de ani, barbatul a fugit si a incercat sa se sinucida in momentul in care a fost prins de politistii, el fiind internat in spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si